Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aida Deturck

Cantant / Actriu

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 27.7
    total

Biografia

Vaig néixer un 18 d'octubre de 1990 a Figueres.
Tota la vida havia volgut dedicar-me a la música, però en aquell moment no tenia el valor suficient. És així com vaig acabar estudiant Periodisme (una professió que m'encanta) i Publicitat i Relacions Públiques, fins que vaig aconseguir les forces suficients per estudiar Interpretació davant de Càmera i finalment (en el que hem feia més por fallar), Cant. 

🔺La meva tècnica és Bel Canto aplicat al modern amb la Susanna Hernández. 

Us resumeixo una mica el meu curriculum:
M'heu pogut veure actuant al teatre amb l'obra Caricias de Sergi Belbel i al Cabaret Lecoq a la Sala Fènix, fent microteatre a diversos llocs, entre ells a Microteatre Barcelona, en algún petit musical i sobre diversos escenaris cantant principalment rock. He participat en un munt curtmetratges i si us fixeu bé en alguna serie com la Catedral del Mar o La Vampira de Barcelona potser m'hi veieu. 

🎤 Actualment, tinc una companyia de teatre que es diu Inside Out 🎭 i amb la que estem creant un musical propi que ben segur us emocionarà.  També m'escoltareu al grup de metal Trinnity i com a solista amb la meva música, col·laboracions i versions. Sense oblidar les Rockin' Ladies un projecte de la fotògrafa Raquel García que ha reunit a músiques del rock i el metal de tot el país.

A YouTube podreu veure i escoltar la meva música (https://www.youtube.com/c/SoyAidaDeturck) i molta més informació a la meva web aidadeturck.com.